Een trilplaat, breekhamer of drilboor huren bij ITS Rental voor al je renovatie- en bestratingswerken

ITS Rental voor een krachtige, betrouwbare machine

Een trilplaat, breekhamer of drilboor huren bij ITS Rental, voor je renovatie- en bestratingswerken, is kiezen voor een betrouwbare, prijsvoordelige service. Bij ons kan je terecht voor diverse machines die nodig zijn voor onder andere terrasrenovaties, opritaanleg, vloeraanleg, het uitbreken van chape, bestratingswerken en nog zo veel meer.

Een machine vergemakkelijkt de werkzaamheden aanzienlijk. Ook hoef je zelf, buiten de besturing van de machine, geen intens fysieke arbeid te verrichten. Onze machines klaren de klus nauwkeuring en efficiënt. Ook wanneer er iemand extern meewerkt aan jouw project, kan je met een machine van ITS Rental werkuren en kosten beduidend reduceren.

Een machine huren voor (ver)bouwprojecten was nooit eerder zo makkelijk

Bij ITS Rental ontvangen we je met de vereiste kennis en uiteraard een grote passie voor machines. Wanneer je dus nog niet concreet weet welke machine je nodig hebt, kan je berusten op de kennis van onze expert die je graag adviseert na een korte toelichting over je project. Wanneer je wel ongeveer weet wat je nodig hebt kan je vrijblijvend een kijkje nemen in ons uitgebreid gamma aan huurmachines en ongetwijfeld een machine naar wens vinden.

Dankzij ons ruim aanbod, kunnen we kort op de bal spelen en is het niet nodig dat je maanden op voorhand een machine reserveert, in tegenstelling tot de meeste concurrenten. Bij ITS Rental kan je rekenen op een snelle, kwalitatieve service. Ook wanneer je last minute een trilplaat, breekhamer of drilboor wil huren, kunnen wij deze meestal nog tijdig afleveren.

Het spreekt voor zich dat we wel aanraden om enige tijd op voorhand kenbaar te maken dat je een machine bij ons wenst te huren en dat de last minute-service geen volkomen zekerheid biedt.

Een trilplaat, breekhamer of drilboor huren aan het beste tarief

Een krachtige trilplaat, breekhamer of drilboor huren aan een uiterst voordelige prijs? Bij ITS Rental kan je rekenen op het beste tarief van de streek. In ruil hiervoor krijg je een solide, goed onderhouden machine, die ongetwijfeld een grote meerwaarde biedt aan je bouw- of renovatieproject. Al onze machines worden vóór en na verhuur grondig nagekeken op eventuele gebreken of defecten. Met ons technisch onderhoud garanderen we dat je zorgeloos aan het werk kan.

Wil je een machine huren bij ITS Rental in Geetbets? Neem vrijblijvend contact op met ons tijdens de openingsuren of kom een kijkje nemen in onze toonzaal. Wij staan je graag bij tijdens je zoektocht naar een machine die geschikt is voor jouw project.

trilplaat, breekhamer of drilboor huren