Machineverhuur ITS Rental in Vlaams-Brabant (Geetbets – Bekkevoort – Waanrode) voor al je bouw- en renovatieprojecten

Op zoek naar betrouwbaar bedrijf voor machineverhuur in Geetbets, Bekkevoort en Waanrode (omgeving Vlaams-Brabant)? Bij ITS Rental kan je terecht voor diverse grote en kleine machines voor allerhande werken van A-Z tijdens een bouw of renovatie van je woning en tuin.

Ons gamma bestaat uit machines en gereedschap voor:

  • Grondverzet
  • Nieuwbouw en renovatie
  • Tuinaanleg en -onderhoud
  • Hoogte en hef-hijs
  • Transport
  • Veiligheid en PBM’s

Voor ieder project kunnen wij een geschikte machine voorzien dat zware arbeid tijdens de werkzaamheden aanzienlijk verlicht alsook gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) om een optimale veiligheid te garanderen tijdens de uitvoering hiervan.

Bij ITS Rental kies je voor een solide machines en een respectabele service

Bij ITS Rental zetten we ons iedere dag in om bezoekers met de meest uiteenlopende projecten te ondersteunen tijdens hun bouw- en renovatieplannen met de verhuur van krachtige, professionele machines. Dit resulteert vandaag de dag in een hoge klanttevredenheid.

Er doen zich zelden problemen voor bij onze machines door het feit dat ze voor én na ieder gebruik grondig gecontroleerd worden op gebreken of defecten. Dankzij dergelijk nazicht kan je met een vertrouwd gevoel aan de slag gaan en is er amper risico op vertraging omwille van technische problemen.

Dankzij onze vlotte, betrouwbare service voor machineverhuur in Geetbets, Bekkevoort en Waanrode (Vlaams-Brabant), kan je rekenen op een snelle levering van machines. Wanneer je twijfelt over de benodigdheden, kan je tijdens de openingsuren vrijblijvend advies vragen aan onze specialist, die graag hoort wat je project concreet inhoudt en hiervoor ongetwijfeld de nodige machines e.d. kan aanbevelen.

Vertrouw je project toe aan ITS Rental; voordelige machineverhuur in Vlaams-Brabant (Geetbets – Bekkevoort – Waanrode)

Wij zijn een toonaangevend bedrijf inzake machineverhuur in Geetbets, Bekkevoort en Waanrode (Vlaams-Brabant). Kom na afspraak gerust een kijkje nemen of neem contact op met één van onze vakmannen indien je graag meer informatie wenst of een machine wil huren. Aan de hand van een voorafgaand gesprek en enige kennisgeving omtrent je project, bezorgen we advies op maat.

Een afspraak vastleggen voor het huren van één of meerdere machine(s)? Weet je al welke machine(s), gereedschap en PMB’s nodig zijn? Je kan online zeer makkelijk een startdatum en een termijn vastleggen voor elk materiaal individueel. Je hebt misschien een specifiek PBM langer nodig dan een bepaalde machine of andersom. Via ons online aanbod voor verhuur van machines en gereedschap kan je gemakkelijk de precieze huurperiode selecteren.

Voor telefonische reservaties of eventuele verlengingen van reeds gehuurde machines, gelieven ons te contacteren tijdens de openingsuren zodat we je correct verder kunnen helpen.

ITS Rental nodig voor machineverhuur in andere regio’s?

Wij zijn ook actief in andere regio’s en provincies. Zo kan je ook bij ons terecht voor:

 

Machineverhuur Vlaams Brabant: Geetbets, Bekkevoort en Waanrode