ITS Rental, ons bedrijf in machineverhuur

Ons bedrijf in machineverhuur, ITS Rental, is een uit de hand gelopen hobby. We verhuren machines en gereedschappen voor particulieren en bedrijven.

Over ITS Rental

De geschiedenis van ons bedrijf in machineverhuur

ITS Rental, ons bedrijf in machineverhuur, is opgericht door Leen Depoorter en Andy Sijbers anno 2020 en is gelegen in Geetbets. ITS Rental startte als een uit de hand gelopen hobby. We zijn heel gelukkig dat we van onze hobby onze job gemaakt hebben.

Een tijdje geleden, in een pre-ITS Rental tijdperk, kwam een goede vriend langs. Hij vroeg me of hij een machine mocht lenen. Daarna kwamen er steeds vaker meer en meer vrienden en kennissen langs om machines of gereedschappen te huren. De keuze om met ons verhuurbedrijf te starten was voor ons een logisch gevolg.

verhuur van machines en gereedschap

Onze waarden

Klantgerichtheid is onze prioriteit
Onze doelgroep sluit niemand uit. Binnen ITS Rental zijn zowel particulieren als bedrijven welkom om machines of gereedschappen te huren. We focussen ons graag op een correcte dienstverlening. Door ons elke dag 100% in te zetten, worden onze vooropgestelde doelen gehaald. Dit bewijzen we dan ook dagelijks aan ons bedrijf en onze klanten. De toewijding naar onze klanten toe is onze nummer 1 prioriteit.

Kwaliteitsvolle merken
Daarnaast bieden we in ons productassortiment enkel kwaliteitsvolle merken aan, zoals Takeuchi, Kubota en Henra. Binnen deze A-merken is het voor ons heel belangrijk dat deze weinig of niet uitvallen tijdens de werkzaamheden. Dit beïnvloedt namelijk de efficiëntie van de werken van onze klanten.

Flexibiliteit
Ook ons flexibel karakter is zeer belangrijk. Dankzij onze flexibele openingsuren zijn we zeker dat iedereen ons kan bereiken. Zowel de hardwerkende zelfstandige als de handige Harry’s die in het weekend willen klussen.

Gunstige en juiste prijzen.
Mensen of bedrijven die onze machines huren hebben meestal wel wat werk gepland. Deze werken hebben elk hun kostenplaatje. Daarom bieden we een gunstige en eerlijke prijs aan voor de verhuur van gereedschappen en machines.

Onze activiteiten

De bedrijfsactiviteiten van ons bedrijf in machineverhuur

Specialist in verhuur van machines en gereedschap

ITS Rental is een bedrijf in machineverhuur en gereedschappen voor grondverzet, bouw, tuin, hoogte- hef- en hijs en transport. Daarnaast zijn we actief in de verkoop van verschillende machines en gereedschappen.

  • Grondverzet: Binnen deze toepassing verhuren en verkopen we minigravers, knikladers, en trilplaatmachines. Ook de toebehoren van deze machines kun je hier vinden.
  • Bouw: Van betonmachines tot elektrisch gereedschap, voor de bouw hebben we heel wat gereedschappen en machines in de aanbieding.
  • Tuin: We bieden verschillende machines aan die ingeschakeld kunnen worden voor tuinonderhoud en -aanleg. Denk maar aan grasmaaiers, kettingzagen of grondboren.
  • Hoogte & hef- en hijsmachines : Hoogtewerkers, ladders en heftrucks horen tot ons assortiment dat de hoogte & hef- en hijsmachines omvat.
  • Transport: Binnen dit toepassingsgebied bieden we opvouwbare oprijrampen en aanhangwagens aan.
Ontdek ons assortiment
verhuur van machines en gereedschap

Duurzaam kantje van ons verhuurbedrijf

Iedereen kent het gezegde ‘Sharing is caring’. Delen van machines is dan ook zorgen voor de wereld. Particulieren of kleine bedrijven die deze machines en gereedschappen huren, hoeven geen machines aan te kopen. Op die manier draagt ons bedrijf in machineverhuur een steentje bij aan een duurzamere maatschappij. Dit sluit ook aan bij de twaalfde duurzaamheidsdoelstelling van de Verenigde Naties.

Een machine huren voor uw bouw of tuin project?